.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
مدیرکل بنیاد شهید مازندران اعلام کرد :
تدوین کتاب وصیت‌نامه شهدا در مازندران
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان اینکه کتاب وصیت‌نامه شهدا در استان جمع‌آوری می‌شود، گفت: این کتاب در اختیار بنیاد شهید کشور برای انتشار در سطح ملی قرار گرفت.

به گزارش شمال نیوز، عباسعلی رضایی به‌ مناسبت 22 اسفند روز بزرگ‌داشت شهدا در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: رسانه‌ها با این سازمان همکاری بسیاری مناسبی دارند و در طول این مدت اقدامات اثرگذاری در این حوزه انجام شد.

وی تصریح کرد: بنیاد شهید به نمایندگی از نظام از خانواده شهدا تجلیل می‌کند، شهدا جزء خدا به هیچ چیز دیگر فکر نمی‎کردند و آخرت را به دنیا ترجیح می‌دادند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با اعلام اینکه در این ایام اجرای بیش از 50 برنامه در دستور کار است، افزود: کاشت 10 هزار و 400 شهید به تعداد شهدای استان برنامه‌ریزی شد.

این مسؤول با اشاره به اقدامات انجام شده برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس در بین دانش‌آموزان، گفت: مسابقه انشاءنویسی با موضوع نامه‌ای به شهید در مدارس استان در حال انجام است.

رضایی از برنامه‌ریزی برای افتتاح  6 مزار شهدا در روزهای پایانی سال خبر داد و بیان کرد: این مزار در شهرهای بابل، قائم‌شهر، چالوس و نکا افتتاح می‌شود.

وی در ادامه با اعلام اینکه خاطرات شفاهی پدران شهدا در حال انجام است، یادآور شد: تاکنون خاطرات 176 خانواده جمع‌آوری شد و مقرر شد با همکاری شبکه طبرستان برنامه‌ای در همین ارتباط نیز تهیه و پخش شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران به چاپ و نشر دو کتاب ویژه رزمندگان دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: کتاب وصیت‌نامه شهدا در مازندران جمع‌آوری و در اختیار بنیاد شهید کشور برای انتشار در سطح ملی قرار گرفت.

این مسؤول با اعلام اینکه در حال حاضر 9 هزار و 860 دانشجو در 175 مرکز دانشگاهی مشغول تحصیل هستند، افزود: این دانشجویان ایثارگر و یا فرزندان ایثارگر هستند.

رضایی اضافه کرد: دانشجویان ما حق کسی را ضایع نمی‎کنند، سهمیه هر دانشگاه برای پذیرش دانشجو سرجای خود هست، دانشجویان ایثارگر به میزان سهمیه هر دانشگاه اضافه می‌شود.

وی به فعالیت سه مرکز مشاوره ویژه ایثارگران و فرزندان آنها اشاره کرد و افزود: مرکز مشاوره ساری رتبه نخست را در اختیار دارد و تا به امروز 5 هزار و 280 ایثارگر و خانواده‌های آنها از خدمات مشاوره‌ای این سه مرکز در استان استفاده کردند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در ارتباط با اقدامات انجام شده حوزه درمان ایثارگران، ادامه داد: بیش از 59 هزار نفر بیمه پایه هستند و بیش از 97 هزار نفر از خدمات بیمه تکمیلی این سازمان استفاده می‎کنند.

این مسؤول افزود: برای همه والدین بالای 70 سال و جانبازان 70 درصد و پرخطر پزشک پایش سلامت داریم و برنامه‌ریزی برای گسترش این روند در دستور کار است.

رضایی با اعلام اینکه برنامه معیشتی ما با نگاه فرهنگی پیگیری می‎شود، گفت: در حوزه اشتغال ویژه ایثارگران  این سازمان طرح‌های حمایتی از ارگان‌های که نسبت به جذب ایثارگران و خانواده‌های آنها داشته باشد را در دستور کار دارد.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 0.013 seconds.